Refund policy

VERKOOP VAN FYSIEKE PRODUCTEN

Wanneer u bij ons fysieke producten (brood, bakmaterialen, meel, bloem, etc.) bestelt, gelden de volgende algemene voorwaarden:

Wijzigen, retourneren en annuleren

Het wijzigen van een bestelling

Het wijzigen van een bestelling is kosteloos mogelijk totdat uw bestelling is verzonden. Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen dan dient u contact met ons op te nemen via email. Iedere wijziging wordt door ons per e-mail bevestigd.

Wijzigen adres

Heeft u per ongeluk uw adresgegevens verkeerd ingevoerd, stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail (onderwerp: ‘ADRESWIJZIGING’) met de juiste gegevens naar info@baking-bread.nl – vergeet niet uw bestelnummer te vermelden!

 

Annuleren en retourneren

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Indien u van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, kan dit op de volgende manier:

  • stuur een e-mail naar info@baking-bread.nl met daarin een verzoek tot annuleren en het bestelnummer dat u van ons bij bestelling heeft gekregen.
  • na goedkeuring van Baking Bread NL (via e-mail) kan het product met bijbehorend retournummer worden geretourneerd.
  • wanneer Baking Bread NL het geretourneerde product ontvangt, stellen zij u op de hoogte van het ontvangst en wordt het totaalbedrag van de bestelling (incl. originele verzendkosten) binnen drie werkdagen teruggestort.

Kosten in geval van annuleren
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht en u een bedrag betaald heeft, zal Baking Bread NL dit bedrag binnen drie werkdagen na ontvangst van de terugzending terugbetalen. De volledige kosten van de bestelling + de originele verzendkosten worden terugbetaald. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor rekening van de consument.

Uitsluiting van annuleren
Enkele producten vallen, vanwege hun aard, niet onder het herroepingsrecht. Het betreft hier alle elektronische (downloadbare) producten, waarde- en cadeaubonnen, alsmede verse en/of bederfelijke voedselproducten. 

 

Levering / verzending

Baking Bread NL verzendt haar producten altijd met een track en trace nummer. Internationale post wordt bij voorkeur met luchtpost verstuurd.

Bij een vermiste zending kunt u via e-mail contact met ons opnemen. Baking Bread NL zal er redelijkerwijs alles aan doen om eventuele problemen te verhelpen. Baking Bread NL biedt u, tijdens het bestelproces, driemaals de mogelijkheid om uw adresgegevens te controleren. (eenmaal tijdens het invoeren van de gegevens, eenmaal tijdens het overzicht na het afrekenen en eenmaal via e-mail) Bij een vermist pakket naar aanleiding van een foutief opgegeven adres behoudt Baking Bread NL zich het recht toe om geen actie te ondernemen.